Jídelní lístek
23. 4. - 27. 4. 2018
Pondělí: |
polévka - Pórková (1,3,7) |
1) Kuřecí maso na kmíně (1), rýže |
|
2) Koprová omáčka (1,7), vejce (3), brambor |
|
3) Čočkový salát se zeleninou a majonézou (3), pečivo (1,3,7) |
|
Čaj - mléko (7) - ovoce
|
|
Úterý: |
polévka - Jáhlová se zeleninou (9) |
1) Francouzské brambory (3,7) |
|
2) Telecí maso s hráškem (1), divoká rýže |
|
3) Zeleninový talíř, pochoutkový salát (3), pečivo (1,3,7) |
|
Čaj - mléko (7) - červená řepa
|
|
Středa: |
Polévka - Zelná s klobásou (1) |
1) Hovězí tokáň (1), těstoviny (1) (hovězí maso ve tmavé omáčce, rajčatový protlak, kousky čerstvé papriky) |
|
2) Hejk na bylinkovém másle (4,7), brambor, jogurtový dressing (7) |
|
3) Zeleninové lečo (3), chléb (1) |
|
Čaj - mléko (7) - puding
|
|
Čtvrtek: |
polévka - Hrachová (1) |
1) Plněný bramborový knedlík (1,3,7,9,13), kysané zelí (1) |
|
2) Krupicová kaše s kakaem (1,7) |
|
3) Pestrá rýžová timbala (paprika, česnek, jarní cibulka, kukuřice, kari) |
|
Čaj - ochucené mléko (7) - šlehaný tvaroh (7)
|
|
Pátek: |
polévka - Vývar s mušličkami (1,9) |
1) Pečené kuřecí stehno v medové marinádě, brambor |
|
2) Penne se sýrovou omáčkou (1,7) |
|
3) Dušený kukuřičný klas, míchaná zelenina Džus - moučník (1,3,7) |